Begeleiding

Verbetertrajecten
Wanneer er, na je beoordeling, een verbetertraject moet plaatsvinden is het prettig om daarin ondersteund te worden.
De leidinggevende stelt hierbij een duidelijk doel, daarna stellen we in overleg een stappenplan op om deze doelen binnen de gestelde tijd te bereiken.
In de tussen evaluaties zullen we steeds bekijken of doelen moeten worden bijgesteld. Wanneer het niet lukt om de doelen te halen kunnen dmv persoonlijke coachgesprekken nieuwe mogelijkheden worden verkend.

Begeleiding re-integratie trajecten
Het opnieuw terugkeren binnen je werkplek na een periode van afwezigheid, is niet altijd makkelijk. Valkuilen liggen op de loer.
Graag help ik mensen hun werkplezier terug te vinden, ze weer terug te brengen in hun kracht. Zo kunnen ze bouwen aan hun positieve toekomst en weer opnieuw die waardevolle collega in zichzelf terugvinden.

Begeleiding van starters
De opleiding die je hebt gevolgd is vaak een goede basis, maar blijkt in praktijk niet altijd antwoord te geven op alle vragen die je in de praktijk tegenkomt.
De goede bedoelingen om  deze collega te begeleiden worden door de waan van alle dag niet altijd waargemaakt. We bepalen,  soms in overleg met je leidinggevende, waar je hulpvraag ligt en welke ondersteuning nodig is om zelfverzekerd aan het werk te kunnen gaan.

Preventief
Begeleiding  is waardevol wanneer je  minder energie krijgt dan je geeft!
Langzaam heb je het gevoel dat je de grip kwijtraakt.
Wachten tot daaruit een probleem ontstaat is niet nodig!
Neem contact op voor de mogelijkheden op maat.